• MISSHA Near Skin Water Sleeping Mask - noční pleťová maska (M6205)

Noční pleťová maska dopomáhá k projasněné a hydratované pokožce tím, že poskytuje celkem 6 druhů výhod během spánku: hydrataci, čištění, vitalitu, zklidnění, ochranu a tvorbu vnějších vrstev k zabránění ztrátě vlhkosti. Samoemulgující gel těsně přilne k pokožce, což předchází odpařování vlhkosti a udržuje hydrataci až do dopoledních hodin následujícího dne. NMF, glycol a minerální složky jsou absorbovány do pokožky a pomáhají posilovat kožní bariéru.

Uzavírací efekt masky Near Skin Water Sleeping Mask!

Kožní buňka se aktivně regeneruje v rozmezí 10 hodiny večer až 2 hodiny ráno! Uzavírací efekt pomáhá udržovat vlhkost a vitalizuje pokožku tím, že pleť vyživí hydratací a vytvoří vnější vrstvu, která zabraňuje ztrátě vlhkosti.


Hlavní složky.

Extrakt z kořene čekanky - čištění a ochrana

Míza Acer Mono - hydratace

Extrakt ze semen guarany - vitalizace 

Extrakt lufy - zklidnění

Bio Lipid Water NMF - posílení kožní bariéry


Použití:

V posledním kroku péče o pleť vezměte přiměřené množství a aplikujte na obličej. Vyhněte se okolí očí a rtů. Umyjte si obličej vlažnou vodou druhý den ráno. 

Water(Aqua);Cyclopentasiloxane;Butylene Glycol;Glycerin;Propanediol;Dimethicone;Isoamyl Laurate;1,2-Hexanediol;Polysorbate 20;Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract;Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer;Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer;Dimethiconol;Phenoxyethanol;Carbomer;Triethanolamine;Allantoin;Chlorphenesin;PEG-10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer;Tocopheryl Acetate;Fragrance(Parfum);Disodium EDTA;Acer Mono Sap;Sodium Hyaluronate;Lecithin;Polyglutamic Acid;Saccharide Isomerate;Luffa Cylindrica Fruit Extract;Paullinia Cupana Seed Extract;Caprylic/Capric Triglyceride;Creatine;Ethylhexylglycerin;Ceramide 3;Arginine;Histidine;Isoleucine;Leucine;Lysine;Methionine;Threonine;Valine;Erythritol;Hydrolyzed Collagen;Inositol;Raffinose;Trehalose;Xylitol;Glycine;Phenylalanine;Tryptophan;Sodium Ascorbyl Phosphate;Blue 1


Napsat recenzi

Poznámka: Nepoužívejte HTML tagy!
    Špatný           Dobrý

MISSHA Near Skin Water Sleeping Mask - noční pleťová maska (M6205)

  • Výrobce: NEAR SKIN
  • Kód výrobku: MISSHA Near Skin Water Sleeping Mask
  • Dostupnost: Na skladě
  • Objem: 100ml
  • 612 Kč